New Voices -tapahtuma Turun vuosikokouksessa
New Voices -tapahtuma: ”Erilaisuudesta moninaisuuteen ja taitoja elämiseen” järjestettiin 24.5. vuosikokousviikonlopun yhteydessä.
Aiheina olivat ”Lions - merkityksellisin auttaja, strategiasta käytäntöön”, ”Mitä kuuluu lapsille ja nuorille? Mitä voimme tehdä?”, ”Tunneilmaston johtaminen”, ”Elämisen taitoja”. Tarjolla oli v.erkostoitumista, ideointia ja keskustelua.
⏰Tiesitkö?
- New Voices-Uusia ääniä -toiminnan avulla tuetaan Suomen Lions-liiton Strategian 2030 käytäntöön viemistä ja edelleen järjestön kansainvälistä Mission 1.5 tavoitetta.
- Erilaisuudesta moninaisuuteen tarkoittaa, että tavoitteemme on innostaa, kannustaa ja ottaa toimintaamme mukaan entistä enemmän hyväntekeväisyystyöstä myös projektimaisesti kiinnostuneita henkilöitä, ikään ja sukupuoleen katsomatta, erilaisista taustoista; erityisesti niitä, jotka ovat nykyisellään toiminnassamme/klubeissamme aliedustettuina.
- Uusia ääniä -toiminnan avulla kohdistamme entistä enemmän huomiota ympäröivässä yhteiskunnassa tapahtuviin uusiin ilmiöihin ja uudistamme toimintaamme vastaamaan nykyisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin.
Kuva 1: CC Nina Moilanen ja lion Kaisu Miettinen keskustelivat uudesta liittomme strategiasta.
Kuva2: Noin 70 henkilöä oli tullut kuulemaan New Voices -sanomaa.
Kuva 3: MD New Voices -koordinaattori Eija Kesti avasi tilaisuuden ja Lions New Voices -teeman.
Kuva 8: Personal Brainer Eija Pelkosen pääsanoma: Tunteiden johtamisesta on tullut sekä tiimien että organisaatioiden selviytymisen kannalta yksi ydinasioista.
Kuva 10: Lions Int. hallintojohtaja Sanjeev Ahujan terveiset päämajasta ja puheenvuoro moninaisuuden ja erilaisuuden hyväksymisestä ja yksinäisyyden poistamisen tärkeydestä.
Kuva 16: Lastentautien erikoislääkärin, LT, Minna Aaltosen pääsanoma: Meidän tulee panostaa enemmän lasten ja aikuisten lähikontakteihin. Kännykkä ja ruutu vähemmälle. Unta ja aivojen ruudutonta aikaa on nykyisin liian vähän. Tämä on riski lasten ja nuorten terveydelle. Yhteisöllisyys on katoava voimavara, josta meidän tulee pitää kiinni. Lääketiede ei pysty niitä vaurioita korjaamaan.
Sivua päivitetty viimeksi 5.9.2024